torstai 3. kesäkuuta 2021

Lailla neitsyen - ensimmäinen julkaistu eroottinen novellini

Ensimmäinen genreltään erotiikkaa oleva novellini on julki. Kosmoskynän vuoden 2021 ensimmäisen numeron teemana on seksuaalisuus ja erotiikka. Oli pakko yrittää mukaan, koska aihe oli kerrankin kuin minulle tehty. Kaivoin vanhan kesäyönovellini esille ja viilausten ja nimenmuutoksen jälkeen se pääsi lehteen! 

Monenlaisia ekojakertoja voi kokea kypsemmässäkin iässä, ja kuivien kausien jälkeen voi olla lätisevän märkää. Joskus yksi kesäyö - tai eipä tuolla vuodenajalla niin väliä - voi mullistaa ihmisen käsityksen itsestään. Eikä Madonnan Like a Virginkaan kerro neitsyestä. 

Tämän novellin kohdalla olen tehnyt ehkä hupaisinta taustatutkimusta. Katsoin videon lohen kutemisesta. Siinä oli taustalla selostus ja yksinäinen lohi pyöriskeli jonkun purosen pohjassa eikä toista lohta saapunut paikalle. Oma novellini ei ole kuitenkaan yhtä surumielinen. 

Erityisen onnellinen olen novellin yhteydessä olevan Nita Mäenpään arvostelun seuraavista sanoista: 

"Usein fiktiiviset seksikohtaukset ovat lyyrisyytensä ja kiertoilmauksiensa takia vaivaannuttavaa luettavaa. Arkon novelli ei kärsi tästä ongelmasta, sillä sen riettaan humoristinen sävy sopii erinomaisesti aiheen käsittelyyn."

Tarkoitus onkin aina näitä kirjoittaessa hieman rietastella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti