sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Tervetuloa kirjoittamisblogiini!

Oletko usein enemmän kotonasi fiktiivisessä maailmassa kuin tässä, missä fyysisesti olet? Innostaako sinua luoda maailmoja, joissa voi tapahtua asioita, joita jotkut muut eivät pidä mahdollisina? Innostaako sinua luoda henkilöitä, jotka tekevät asioita, joita itse et koskaan tekisi? Jos nyt nyökyttelet päätäsi, meillä saattaa olla jotain yhteistä.

Tämä blogi kertoo matkasta kuvitteelliselle 1800-luvulle, omaan steampunk-maailmaani. Kirjoitan siitä, mitä opin steampunkista, viktoriaanisesta ajasta (1837–1901), kirjoittamisesta ja kaikesta, mitä tarinoideni luominen vaatii ja saa miettimään. Esittelen kirjoittamisoppaita, tietokirjoja 1800-luvusta, aikakaudesta tehtyjä elokuvia, lukemiani kirjoja, jotka on kirjoitettu 1800-luvulla tai jotka sijoittuvat tuolle vuosisadalle, ajatelmia kirjoittamisesta, kaikkea, mikä tuntuu jotenkin liittyvän fiktiivisen maailman kehittelyyni ja tarinoihin, joita sijoitan tähän maailmaan. Nähtävästi kerron myös tuosta toisesta maailmasta, jossa vietän aikaani, ja henkilöistä, joihin olen siellä tutustunut.

Keskustelu kirjoittamisesta ja historiastakin on enemmän kuin tervetullutta, joten kommentoi ihmeessä, jos jokin kirjoittamani teksti herättää ajatuksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti